donderdag 24 november 2016

Nore's fotoboek en een brief voor de Sint.

Nadat kapitein Iliano zijn taakje had volbracht haalde Nore haar fotoboek te voorschijn. Het was een leuk boekje met foto's van in de buik tot enkele maanden oud. Ook stonden , mama, papa, opa, oma , bomma, bompa, meter en peter er in. Nore was heel enthousiast. Ze liet ons dan ook elke foto zien. Goed gedaan meid.










Julius had vorige week een artikeltje uit de krant bij. Waar moet je een brief voor de Sint naartoe sturen ? 
Daarom hebben we tijdens de vwt een tekening gekleurd en een brief gemaakt om de Sint te feliciteren met zijn verjaardag. Er werd ook nog in de andere hoekjes gespeeld , en Julius had ook nog een DVD bij waar ze even naar gekeken hebben.






















Na de speeltijd was er een toonmoment. Maar eerst eens kijken of de omslag groot genoeg was voor onze tekeningen en of het adres helemaal juist was. Dan mocht iedereen tonen wat ze bij hadden. Ilkay had een bellenblaas bij en natuurlijk wilden ze dat zien en de bellen stuk maken, dus zijn we naar de zaal gegaan om daar te blazen en achter de bellen aan te lopen. 















Nadien was er nog even vwt. We hebben met enkelen een memoryspel gespeeld.













Namiddag zijn we dan meteen op pad gegaan. Laura was er ook dus hadden we extra begeleiding om die rode brievenbus te zoeken.
Tijdens onze wandeling zagen we ook nog een trein passeren, een fiets die getekend was op de straat. En oefenden we wat we van Ayla geleerd hadden: stoeprand= stop, en eerst goed kijken vooraleer we oversteken. Toen we de brievenbus gevonden hadden hebben we de brief gepost en hopen nu snel antwoord te krijgen.

Vind de trein ;-)



Het past niet!!!

Zo wel!!!


Na een knabbeltje was het al tijd om af te sluiten. We hebben ook ons liedje van de Sint nog een paar keren geoefend. En de kleuters van Ann hebben hun schoentje gezet dus wilden onze kleuters dat ook nog eens doen. 




Remy mag morgen de muziekronde verzorgen.

De lln van de 2e graad hebben vandaag wafels gebakken om te verkopen. Morgen en maandag verkopen ze hun wafels voor 1 euro per stuk. Wie graag een wafel wil en zo de klas van Marjan aan extra centjes kan helpen om naar het mijnmuseum te gaan, mag morgen het geld in de boekentas steken en ik bezorg hen een wafel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten