vrijdag 25 november 2016

Een Ipad muziekronde, speelgoed sorteren en iets lekkers in ons schoentje.

Vanmorgen weer een leuke verrassing want de Sint was iets in ons schoentje komen brengen. Of toch in een bordje ervoor ;-)




Dan was er een dubbele taak voor Remy. Na de kalenders liet hij ons zijn Ipad zien. Hij wist heel goed hoe je het moet aanzetten, en dan wist hij waar de liedjes stonden en was hij DJ van dienst. We hoorde allerlei soorten, rustige en stevige muziek, een zanger of een zangeres, en ook enkele instrumenten hoorden we. Wat een leuke ronde Remy. Prima gedaan.















Tijdens vwt konden ze met Katia de memory nog eens oefenen en met mij konden ze een blaadje komen maken ivm sorteren. Piet moet het speelgoed in de juiste zak steken en wij moesten hem daarbij helpen.

















Na de speeltijd in de praatronde hebben we een spel van Iliano gespeeld wat hij voor de klas gekocht had. Hij koos voor het spel de groentetuin. Er werden allerlei vragen gesteld waar wij een antwoord op moesten geven. Zo konden we nog eens herhalen wat we al geleerd hadden.








Tijdens vwt hebben we onze hoedjes afgewerkt door er nog huizen op te stempelen. Ze zijn af dus laat de Sint maat komen.





















Tijdens de middagpauze was de speelplaats alleen voor de kleuters want de groten waren schaatsen.











Namiddag was er turnen .
Dan vrije teksten die deze keer wat anders waren. Ik plakte er nu een tekening in van Woezel en Pip die ze mochten inkleuren, er nog iets bij tekenen en dan moesten ze mij er een verhaaltje bij vertellen.














Tijdens de afsluitronde hebben we die dan voorgelezen . Ook hebben we ons Sintlied met allerlei stemmetjes gezongen en ze zo nog eens geoefend.
Dan wens ik iedereen een super fijn weekend , en Nelle, snel beter lieve meid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten