donderdag 10 november 2016

Nelle's foto, pakjes voor de Sint en handen wassen.

Een dubbele job voor Nelle vanmorgen: kapitein en de ronde. Daar had ze 1 foto voor bij van haar papa. Hij papa is heel sterk omdat hij zo met zijn armen omhoog gaat. ( met de nodige demo erbij). En zelf was ze daar nog maar een baby op die foto. Ze had nog korte haren en papa moest haar dragen want ze kon nog niet stappen. Er is er eentje fier op haar papa.






Daarom ook een oproepje op het prikbord ivm foto's.
Tijdens de vwt heeft ze het praatrondeboek dan ook ingevuld. Remy had zijn touw bij en wilde weer een ketting maken die even lang was. 
























Na de speeltijd een toonmoment. Er waren heel wat spullen waar ze even iets over wilden vertellen.







Tijdens de vwt waren ze leuk aan het spelen met een sint en pietenpopje. Die waren aan een huis. Toen ik vroeg of ze al pakjes door de schouw aan het steken waren, zei Julius dat ze geen pakjes hadden. Dus hebben we er maar snel wat gemaakt. Wat een mooie fantasie kwam er uit het spel van hun. Er waren ook kleurplaten van de Sint. Het begint toch al wat te leven in de klas.



























Naar aanleiding hiervan zijn we nog op zoek naar iets, nl een doos die we kunnen omtoveren tot schouw.

Namiddag was Laura er en zij leerde hen hoe ze hun handjes heel goed moeten leren wassen. 1 voor 1 mochten ze dan ook al tonen wat ze al konden. Ondertussen mochten ze bij mij al vrij schilderen. 




















Omdat ze zo mooi aan het spelen waren bleef er vwt deze namiddag. Mooie interacties met elkaar, samen spelen, kijken in het praatrondeboek,...wat een kanjers hebben we toch in de klas.
De namiddag vloog om en al snel moesten we de dag afsluiten.Morgen is geen school dus geniet allemaal van jullie verlengd weekend en tot maandag .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten