zaterdag 2 mei 2015

Giuseppe's fotoronde en een moederdagatelier.

Het donderdag aan Giuseppe om leuke foto's mee te brengen . Hij had er 2 mee: eentje hij als baby met zijn overgrootmoeder en eentje met zijn zus . Er werd gesproken over wat baby's al kunnen en wat nog niet en ook werden de vragen deskundig beantwoord ;-)






Tijdens de vwt speelden ze nog met de handpoppen , de strijkkralen , enz..







Na de speeltijd hebben we op aanvraag van Cristian met de muziekinstrumenten gespeeld. We hadden blaas-, schud- en slaginstrumenten. Eerst oefenden we op muziek/ geen muziek en nadien op luide en zachte muziek. Dus kijken naar de dirigent was de boodschap.










Dan terug vwt en de voormiddag zat er al weer op.





Tijdens de middag speeltijd hebben we nog een evacuatieoefening gedaan. Bij Carmen op de buro gingen we eens kijken hoe zij de bel dan liet rinkelen.

Namiddag zijn we gestart aan een geheime missie en dat in de vorm van een moederdagatelier. De kleuters konden zelf kiezen uit 5 dingen die ze voor moederdag wilden knutselen. Dus iedereen zat verdeeld. Wat ze gedaan hebben kunnen we uiteraard nog niet vertellen.



Als afsluiter was het vandaag forum. Enkele lln van de 2e graad lazen vrije teksten voor, en we zetten de jarigen van april even in de bloemetjes.



Wist je dat onze worteltjes al komen piepen ?

Geniet nog allemaal van het verlengde weekend en tot maandag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten