dinsdag 12 mei 2015

Arke's boekje en kikkervisjes.

Arke had een algemene favoriet bij van de klas: een boekje van Hennie de heks. Ditmaal in de ruimte. Hij vertelde hoe ze raket maakte en hoe ze naar de planeet vloog en weer terug. Ook zagen we de zon, de maan , de aarde en de andere planeten terug in het boek. En ja hoor, sommigen herkenden ze nog heel goed!!!



Aan de binnenkant van zijn kaft zagen we ook weer een leuke tekening van raketten en manen , ... En dat op een zwart blad. Dus snel de wasco's erbij en tekenen maar .
















Na de speeltijd zijn we naar de klas van Marjan gegaan, want we hebben over een meer geleerd en kikkers, Giuseppe had kikkervisjes gezien en nu wisten we dat Marjan die ook in de klas had, dus snel eens even kijken . En ja hoor, heel wat zwarte kikkervisjes en er was er zelfs al ene bij die bruin werd en al de achterste poten had. Ze hebben Marjan geïnterviewd en stelden vragen zoals wat eten ze , waarom is er water ? Wat als ze kikkers zijn ? ...







Terug in de klas was het terug vwt. Anouk ging eens na wie al goed kan puzzelen en bij mij mochten ze kikkers rangschikken van klein naar groot of andersom.





















Namiddag was het klassenraad met dikke duimen, niet leuks en een idee dan Arke ;-)
Dan rwt aan de tafels en het was weer tijd voor een turnlesje.






Morgen is het aan Lorena om de iets in de doos te stoppen.
We hebben ook genoeg chauffeurs en begeleiding voor onze daguitstap, dus dankjewel!!!!
En morgen nog een half dagje en we kunnen weer genieten van een verleng weekend!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten