woensdag 13 mei 2015

Lorena's doos en een onderzoek

In de doos van Lorena zaten 2 dingen: een rol om de pluisjes van je kleren te doen en een speciale koffiepot. De pluisjes blijven plakken want de rol bestaat uit stickers en de koffiepot moet je eerst opendoen, water erin, dan deksel, dan de koffie, dan het bovenste erop draaien en op het vuur zetten . En dan is je cappucino klaar :-)




Tijdens de vwt hebben Morgana, Somaya en Gloria het onderzoekje van gisteren vastgelegd op een onderzoeksblad. Het stappenplan van een kikker tekenen werd uit de techniekmap gehaald en de meiden begonnen de verschillend ontwikkelingsstappen van een kikker te tekenen.



























Na de speeltijd nog vwt en werden alle oefeningen van de kikkers ordenen afgewerkt en had iedereen dat werkje gedaan. Ook enkele strijkkralen werden afgewerkt .






Tijdens het afsluiten hebben de 3 meiden het onderzoekje nog eens goed uitgelegd, toonden enkele kleuters hun strijkparels kunstwerkjes en vertelden we nog wat ze vandaag allemaal gedaan hadden.






In de boekentas zit er nog een briefje om in te vullen. Willen jullie dat volgende week ingevuld terug meegeven aub ? Mercikes!!
Dan geniet nu allemaal van het verlengde weekend!! Tot maandag!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten