donderdag 21 mei 2015

Sophie 5 jaar !!!


De dag begon met de fotoronde van Lena. Ze had haar doopkaartje bij van enkele weken geleden en een fotoboek. Er zaten zelfs foto's bij die bijna zo groot al Lena zijn! Ze legde ons ook uit wat er gebeurde toen ze gedoopt werd.



Na de fotoronde zijn we meteen naar de bibtruck gegaan voor de laatste keer dit schooljaar.






Terug in de klas hebben we getekend voor Sophie haar verjaardag.


Na de speeltijd was Anouk in de klas en kon iedereen laten zien hoe goed dat zij kunnen puzzelen. Was de puzzel juist , dan werd er een stempel gezet. Arke en Cristian zijn alvast een puzzelkampioen. Ondertussen was ik met Amber, Momo, Gloria en Efe naar de moestuin gegaan om onze moestuinbak onkruidvrij te maken en om het insectenhotel te verhuizen. Wat een helpende handen. En sterke handen. Goed gedaan mannekes.





















Namiddag hebben we de verjaardag van Sophie gevierd. Maar tegelijkertijd ook haar afscheid gevierd want Sophie verhuist definitief terug naar Duitsland. Ze toonden ons ook waar ze gaan wonen en hoe hun huis er uit ziet.Ze trakteerde met lekkere muffins en fruitsla en we hebben haar nog een dikke knuffel gegeven. Ze beloofde ons ook om nog te mailen hoe het met haar gaat en dan zullen we haar zeker terug antwoorden. Sophie we gaan je zeker missen.




















2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes, plezier en een prachtig leven in Duitsland Sophie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkige verjaardag Sophie en veel geluk in Duitsland xxx

    BeantwoordenVerwijderen