woensdag 6 mei 2015

De doos: een gevarendriehoek!!

De doos was heel goed ingepakt zodat we zeker nog niet konden piepen. Dus snel er aan beginnen. Een blauwe doos, zat er een strandvlieger is ? Nee hoor, het was een gevarendriehoek. Die moet je zetten als je auto stuk is zodat iedereen weet dat ze goed moeten oppassen. En als je dan uit je auto stapt moet je ook een fluovestje aandoen!!! Goed uitgelegd Cristian.










 Maar we gingen dat ook eens onderzoeken: heeft Carmen dat ook ? En ligt dat ook in Nath haar auto? En iemand wist te vertellen dat zo een rode reflector ook op een fiets zat , dus ook dat gingen we eens onderzoeken, dus hup naar buiten.











Maar in mijn auto vonden we die gevarendriehoek niet, maar bloos bloos, eens thuis gekomen heb ik hem toch gevonden. Ken je auto ;-)
Dan vwt . Strijkkralen, lego, de automat, het drie biggenspel , blinde koe,de pc en nog veel meer.










Dan eerst een lekkere appel eten en het was tijd om buiten wat uit te waaien :-)
Na de speeltijd terug vwt .Maar ook onze worteltjes mochten we niet vergeten. Ze kregen water en in 1 potje kan je al goed zien hoe ze groeien.











Tijdens het afsluiten hebben we het nog wat gehad over de doos en hebben we ook ons versje geoefend. En Ellie heeft het kaartje van de fotoronde mee naar huis.
Niet vergeten: morgen gaan we weer zwemmen!!!!
En de daguitstap gaat door op di 19 mei!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten