woensdag 29 april 2015

Een leuke verjaardag en een zware doos.

Eerst en vooral allemaal dankjewel voor de kaartjes, bloemen, kronen, kussen , ballonnen, zingen en verjaardagswensen. Zo leuk om je dag te beginnen. Love you allemaallllll!!!


Dan even een dagje op zijn kop. Na de kalenders hadden we meteen vwt , want Carmen kwam vandaag even mee luisteren naar een verhaaltje, maar we moesten even wachten want ze had nog iemand meegebracht.










Dan hadden we bezoek van Cleo en Daisy. Een paardenknuffel en eendenknuffel over wie ik een verhaaltje had. Deze keer ging het terug over bang zijn, maar nu over bang zijn in het donker. En dat was voor sommigen toch wel herkenbaar.
Dan was het tijd om te trakteren en mijn mand was snel leeg.




Voor tutti frutti waren er ook nog bananen, dus ze hebben vandaag al heel wat fruit binnen :-).
Na de speeltijd was het tijd voor de doos. Het was zwaar zei Joppe, het maakte geluid maar voor de rest wilde hij nog niks verklappen.En dan ging ze open die doos: plankjes, schroeven en een echte elektrische schroevendraaier. We kregen meteen een demonstratie en de nodige uitleg erbij hoe zo een machine wel werkt. Die oogjes blonken nogal zeg bij het vertellen en tonen. Goed gedaan jongeman.






Dan vwt en ze mochten met Cleo en Daisy een poppenkast spelen. Nu waren de kleuters de vertellers en mochten ze het verhaal nog eens naspelen of zelf een verhaal fantaseren. Ze gingen op in hun rol en het publiek deed enthousiast mee.










En al weer afsluiten. Wat vloog die leuke dag weer om.
Morgen mag Giuseppe een foto meebrengen, en hebben we een moederdagatelier onder de kleuters en sluiten we af met een forum waar iedereen welkom is!!!!
PS: volgende donderdag gaan we voor de laatste maal zwemmen. Wie kan weer meegaan voor extra hulp ? Ik hang een blad op het prikbord!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten