maandag 20 april 2015

Robots.

Wat een leuk weerzien na die 2 weken vakantie. Zoveel te vertellen dat ze in de gang al meteen begonnen. Toch maar even tot de praatronde die geleid werd door kapitein Dylan . Ook weerman Jaiden deed zijn uiterste best.Dan vertellen wat ze mee hadden of in de vakantie gedaan hebben. We hebben ook 2 jarigen gehad tijdens de vakantie , Joppe en Momo, en Lena werd gedoopt. Dus heel wat feestjes .Ook heel wat kleuters hadden al allerlei spullen bij om een robot te maken. Ze wilden al meteen onderzoekjes doen over robots en kwamen zo terecht in de klas van Ann, zij had leuke boekjes die we even mochten lenen. Met de blokken probeerden ze ook al robots te maken en werden er robots ingekleurd.









Na de speeltijd ging de praatronde verder want op een 20min tijd kregen ze niet allemaal alles verteld.Ellie had het ook over vlechten. Hoe je er aan begint kon ze ons vertellen, maar hoe doe je dat nu ? Morgen eens op oefenen. Tijdens de vwt gingen ze verder.















Namiddag was ik op navorming en nam Anouk even over. Ze las voor uit het boekje van de robots en heeft dat met hen besproken. 
Dan zijn ze buiten gaan spelen in de zandbak want het was vandaag wel heel mooi weer.








Dan hebben ze in de klas nog een afsluitronde gedaan en de 1e dag van het laatste trimester zat er al weer op.
Cristian mag morgen een boekje meebrengen voor de boekenronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten