dinsdag 21 april 2015

Boekenronde en opdrachtjes tekenen.

Cristian had een boekje bij van Dora. In grote lijnen vertelde hij het verhaal. Op de achterkant stonden alle boekjes van de reeks en Cristian vertelde welke hij nog graag zou willen hebben. Ook alle vraagjes werden netjes beantwoord.




Cristian wilde ook graag dat we iets deden met zijn boekje. We kozen een goede prent en ik schreef er opdrachtjes bij die ze moesten tekenen/kleuren. Iedereen heeft daar aan gewerkt tijdens de vwt.



















Na de speeltijd las ik het boekje voor en tijdens de vwt konden enkele kls met Anouk oefenen op knippen en schreef ze een vrije teksten, en de anderen konden verder werken met mij aan de opdrachtjes.










Namiddag was het klassenraad. Karell van KO3 kwam een pluim geven en kon meteen ook uitleggen wat er tijdens de speeltijd gebeurd was. Een klein misverstand dus snel opgelost. En ze zouden ook graag meer schepjes hebben voor in de zandbak buiten, dus kwamen ze met het idee om een oproep te doen. Wie thuis nog zandbakmateriaal te veel heeft, of niet meer nodig heeft, mag dat ons steeds geven. De kleuters zullen u dankbaar zijn :-)



Dan nog even ene knabbel en het was turntijd met Anouk.
Jaiden mag morgen iets in ' de doos' steken en meebrengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten