woensdag 22 april 2015

5 kaarsjes voor Joppe en de doos van Jaiden.


Eerst hebben we gekeken wat Jaiden in zijn doos gestoken had vandaag. Het was een sleutel en 2 schroevendraaiers. Hij vertelde hoe je ze moet gebruiken en dat hij ze gebruikt om samen met zijn papa aan de auto te werken. Tijdens de vwt maakte hij zelfs een gordel voor zijn materiaal.





Dan was het aan Joppe voor zijn verjaardagsronde. Fier toonde hij zijn geboortekaartje en had hij zijn eigen tijdlijn mee aan foto's. Van elk jaar een foto en hij hing die dan in de juiste volgorde op het bord.









Tijdens de rwt werd er dan ook flink getekend voor de jarige. Joppe zelf hield toezicht en gaf raad wat ze moesten tekenen ;-)












Om 10u was Sophie, de mama van Joppe daar . Meteen wilde hij het klaskado uitpakken. Het waren nieuwe schepjes en spullen voor de zandbak!!! Dan deelde hij ook nog lekkere pannenkoeken uit. Vandaag waren het wortelen voor tutti frutti dus die werden er ook nog bij gegeten.







Na de speeltijd hebben we dan gezongen voor de birthdayboy. Met de nodige geschenkjes erbij.



Nog heel even vwt en we moesten al de dag afsluiten. Ik heb een verhaal van Mike de ridder voorgelezen. En ja , Mike begint ook met de letter M die we al geleerd hebben.










Het is aan Gloria om de fotoronde te verzorgen morgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten