donderdag 2 april 2015

Een lekker paasontbijt, paasmandjes zoeken en een fotoronde.

Vandaag mochten ze meteen richting eetzaal waar een heus buffet klaar stond. Er was voldoende keuze, het leek wel een ontbijt in een hotel met bediening. Lekker smullen en smikkelen en alleen maar tevreden gezichtjes!! Super.

















Wie klaar was mocht al in de klas spelen. Nadien zijn we nog samen naar de biebtruck gegaan om onze oude boekjes in te wisselen voor de nieuwe.









Na de speeltijd heeft Anouk het even overgenomen. Somaya mocht over haar foto's vertellen en de paashaas was geweest dus de zoektocht naar de mandjes kon beginnen.

























's Middags was ik terug en na de lange speeltijd kreeg ik dan ook verslag van wat er allemaal gebeurd was terwijl ik weg was. Tijdens de vrije werktijd mochten ze nog een afdruk maken van hun hand. Maar onze bruine verf was op dus hebben we gezocht hoe we zelf bruine verf kunnen maken.  Dat hebben we even vastgelegd. Aan de klas van Kristie werd gevraagd hoe ze paars moeten maken wie die hebben dat in de week ook gemaakt. we weten het nu dus al van 2 kleuren.












Tijdens het afsluiten hebben we de mandjes verdeeld want die moesten toch zeker mee naar huis ;-)
Er is nog heel wat eten over van deze morgen. van het brood willen we verloren brood een kaas croques maken voor tijdens het middagmaal dus boterhammen voor morgen middag mag maar moet zeker niet ;-) Wie nog wat eitjes of bakboter te veel heeft mag dat zeker meegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten