woensdag 1 april 2015

Een goed gevulde dag.

Het begon vandaag met de doos van Resul. Het waren meerdere dingen maar er was een thema, nl veiligheid. Daarom had Resul allerlei dingen bij die je kunnen beschermen: een lamp, mondmasker, oordopjes, beschermbril, handschoenen en nog veel meer. Stuk voor stuk legde Resul ons goed uit waartegen het ons beschermde. Goed gedaan jonge heer!!!!













Tijdens de vrije werktijd hebben we eitjes gekookt en geverfd. En we hebben een trukje geleerd: hoe weet je welk eitje gekookt is en welk niet ? Gewoon draaien. De gekookte eitjes draaien en de rauwe niet ;-) De eitjes hebben we al op het buffet van morgen gezet en kunnen we dan op eten.








Vandaag waren het wel heel lekkere bananen die we kregen voor tutti frutti hmhmhmhmhm.
Jade , de zus van Jesper had vandaag natuurronde bij Kristie en daarom had ze hun konijn bij. Samen met fiere Jesper hebben ze iets willen vertellen over hem. Jesper was helemaal in zijn element en nu weten we bijna alles van het konijn: het eten, de verzorging ... Bedankt voor jullie goede uitleg!















Dan nog heel even spelen en we moesten al afsluiten.








Morgen is het aan Somaya om een foto mee te brengen.
Thanx al aan diegene die de eetzaal voor morgen al klaar hebben gezet voor ons ontbijt!!! Degene die hun spullen nog niet mee hebben gebracht kunnen dat morgen nog doen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten