vrijdag 24 oktober 2014

Bibbbbbbberen in stijl

Vandaag was het dé dag waarover we het al de hele week hadden, de heksenwandeling-dag =) 
Deze ochtend hebben we onszelf kort laten zien aan elkaar in de ronde, wauw wat zag iedereen er stralend angstaanjagend uit =))

De school was ook prachtig in thema gegoten, heel erg bedankt daarvoor Eric en Linda!

















Daarna was het tijd voor de Heksenwandeling met alle kleuters. Het was echt super leuk! De kleuters moesten toestemming vragen om het bos te betreden, stokjes verzamelen om een toverstaf te maken en daarna kregen ze een bubbelig heksendrankje maar ze luisterden ook naar een verhaal over de lieve heks Lotje. 
Ik heb hier al enkele foto's staan maar hou de website in het oog, daar komen al de foto's die ik vandaag gemaakt heb! 












Na de wandeling stond er een mooi buffet op ons te wachten. Eerst aten we een tas (en zelfs meerdere) pompoensoep, daarna mocht iedereen een dessert kiezen (of één van de lekkere worstenbroodjes).

Bedankt ouders, voor het meewandelen en het maken van de zeer originele (!) en lekkere hapjes. Jullie zijn schatten!







Het was echt heel leuk deze voormiddag =) Namiddag was er nog een uurtje turnen met Diewke. We namen afscheid van haar: bedankt voor alles Diewke! 

Terug in de klas sloten we samen af en werkten we ons geheime-missie-projectje af voor Nath. De foto is alvast een hint ;)


We sloten deze week en maand af met een forum (datum voor het eerst volgende forum kan je steeds vinden in de grootste kader aan onze muur in de speelzaal). De derde graad vertelde ons vandaag meer over bedreigde diersoorten. 







Ik wens iedereen een super leuke vakantieweek toe! We zien elkaar weer terug na de vakantie =) 
Bedankt voor alle hulp, steun en gezelschap die ik gekregen heb de afgelopen maand! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten