woensdag 15 oktober 2014

The day after

Vanmorgen hebben we geen praatronde gehouden maar een terugblikronde. Wat hebben we gisteren gedaan? Hebben we veel bewijzen gezien? ... Wauw, we hadden heel wat te vertellen. Dat was wel leuk om te horen. En we vonden dat de trollen momenteel de bovenhand hebben in het bos want er waren wel heel veel gebroken takken en bomen... We hebben samen nagedacht over wat we allemaal gezien hebben en wat het meeste indruk op ons had gemaakt, dat hebben we genoteerd op een blad. Nadien was er nog een kort toonmoment.




Na de ronde zijn we naar buiten gegaan, op zoek naar stenen en nog meer blaadjes.












Weer terug in de klas, kon er gewerkt worden in de hoeken. Wie wou mocht ook een elfen 'tekening' komen maken aan de tafel. Er lagen allerlei patronen op de tafel en elfen, die gebruiken steentjes om prachtige werkjes mee te maken. Er waren een heel aantal kleuters die dat ook eens wilde proberen.
























We kregen vandaag lekkere, sappige, appels. 


Aan het prikbord hangt ook een blad ivm de wandeling van volgende week. Lees het zeker eens na en als je Halloweenhapjes wilt maken (voor de kleuters) na de wandeling: schrijf dan zeker je naam op!


Na de speeltijd zijn we al begonnen aan iets waar we morgen mee gaan verder werken. Wie wou, mocht zijn/haar hand op een blad leggen. Dat werd omlijnd en dan mochten ze het zelf uitknippen. Dit was alvast de boom. Maar woensdag is kort, dus morgen meer hierover.


















We sloten de dag af door alles even samen te vatten. 
Wie wil mag morgen zéker nog bladeren (van de bomen =)) meebrengen naar de klas. 

Morgen hebben we fotoronde (ik ben het kaartje vergeten mee te geven!) en het is Gloria haar beurt.

Een fijne namiddag en tot morgen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten