woensdag 18 december 2013

Oef, de nieuwjaarsbrief is af.

Kapitein Jens nam vandaag als eerste het woord in de praatronde. Er waren weer heel wat voorwerpen op onze tafel. Nando ging een garage bouwen met de houten blokken voor zijn bus, dus moest hij meten of de garage wel groot genoeg ging zijn. Thieme wilde een huis met garage bouwen voor zijn auto. Emani had een boekje bij van my little pony en wilde dan ook spelen met de pony's van onze klas.



Dan moest er nog wat aan onze brieven gewerkt worden, een laatste dingetje. Dat opplakken en ze zijn klaar. Het resultaat kunnen jullie met nieuwjaar bewonderen.



Thieme legt de meiden even uit wat ze moeten doen. Handig zo'n hulpje :-)



Ata had zijn bingo spel uitgehaald en Lucas wilde heel graag meedoen. Maar het leek toch niet zo simpel , want de cijfertjes moeten ook in de juiste volgorde op het kaartje staan.




Morgen mag Lucas een foto meebrengen voor de fotoronde.
Niet vergeten: morgen is het soep hmhmhmhmhhmm.

Oproep: heeft er iemand een CD met de 'gangnamstyle' erop die we mogen lenen voor vrijdag ? 


  • Karell neemt Snuffie mee logeren, dank je wel , Karell !!!!
  • Morgen voormiddag zijn er ook vooronderzoeken van CLB op school, en het verdere onderzoek zal doorgaan op vrij 10-01-14 in het CLB zelf.
  • Vrijdag mag iedereen wat lekkers meebrengen voor het kerstfeestje en drank zonder prik!
  • En ligt jouw kadootje al onder de boom ? Spannend!!!!
  • Met de kerstmarkt hadden we leuke kerstfoto's van de kinderen te koop. Ik heb er nog van enkele kleuters staan in onze klas. Wie nog graag zo een foto wil kopen, kan dat voor €3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten