donderdag 19 december 2013

Fotoronde en lekkere pompoensoep.

Kapitein van dienst vandaag was Ilyana en de weerman was Jens. Die mocht vanmorgen veel regendruppels tekenen. Gelukkige klaarde het 's middags op zodat ze toch fijn buiten gespeeld hebben.
Lucas had een wel heel speciale foto bij. Hij is onlangs naar het circus geweest als beloning voor zijn pot knikkers. Daar zag hij vrouwen die met hun armen en benen in touwen sjieke kunstjes deden, en nog wel zonder te vallen.Maar wij mochten dat niet nadoen , want we zouden vallen :-)


Dan kwam Miet de verpleegster van het CLB even naar de klas om uit te leggen welke spelletjes ze met de kinderen ging spelen. Dan moesten ze allen beurt om beurt naar haar toe gaan voor een gehoor- en zichttest. Jullie hebben ook allemaal een brief gekregen om in te vullen. Die moet ten laatste maandag(06-01-14) na de vakantie terug mee gegeven worden. 


De kinderen hebben ook nog een omslag versierd waar hun nieuwjaarsbrief in steekt. Zo blijft het nog een beetje geheim tot dan ;-)

Na de speeltijd nog een toonmoment. Er zaten weer leuke dingen bij , en er werd weer heel wat verteld.






's Middags was Davy, de papa van Jens naar de klas gekomen met lekkere pompoensoep. Bijna iedereen had ervan gegeten. En ook deze keer, heel lekker en bedankt Davy !!!!

Namiddag hebben de geoefend voor Freinet's got talent , onze schudbollen gevuld met water en glitters en ons versje geoefend. De jongens zeiden het op voor hun mama = de meisjes, en de meisjes voor hun papa = de jongens. Ik heb het ook moeten opzeggen voor hen , zij waren dan mijn mama en papa :-)

Morgen gaat een drukke dag zijn: kerstfeestje en de show. Iedereen mag dus wat lekkers meebrengen , en er ontbreken nog enkele kadootjes onder onze boom :-)))))
Vanavond was er ook nog een vergadering met de werkgroep van het kamp. We hebben nog heel wat hulp nodig en daar krijgen jullie binnenkort nog een mail over.
Voor degene van wie ik nog geen papier gekregen heb( deelname kamp), laten jullie me dan weten of je kleuter blijft slapen of niet ? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten