maandag 16 december 2013

Dubbel feest: proficiat Ynse en Thieme

De laatste schoolweek van het jaar. Ja , time flies when you are having fun, zeggen ze.
De dag startte met een praatronde. Kapitein Kaat en weervrouw Karell brachten alles netjes in orde. Er werd verteld over het afgelopen weekend.



Nog een geheugensteuntje voor wie er een kadootje gekocht moet worden .
Dan was het tijd om voor onze jarigen te tekenen. Zaterdag waren Thieme en Ynse jarig , dus dat werd gevierd vandaag in de klas. Twee jarigen, dus twee tekeningen maken. Oeftie!!!! :-)




Na de speeltijjd hebben we nog aan de nieuwjaarsbrieven verder gewerkt en dan kwam bommi binnen met héééél vééééél pannenkoeken. Ynse en Thieme dekten de tafel en dan mochten wij aanschuiven. Er was heel wat keuze om op de pannenkoeken te doen, en een lekker fruitsapje erbij. Wat hebben ze gegeten. Dus als er niet veel boterhammen gegeten waren vandaag , weten jullie waarom.








Namiddag hebben we hen dan echt in de bloemetjes gezet: we hebben luid gezongen, vuurwerk gemaakt, kadootjes uitgedeeld en gekregen. Dankjulliewel voor de leuke klasgeschenken!!!! Er werd meteen al mee gespeeld.












Tijdens het afsluitmoment hebben we onze brief nog eens goed geoefend, en Yannina, dat gaat al heel goed hé?
Vrijdag namiddag is er ook 'Freinet's got talent'. En er zijn ook kinderen van onze klas die zich hebben opgegeven om mee te doen. Yannina gaat mopjes vertellen, en ja hoor die zitten al in haar hoofd, en een groepje gaat de 'Gangnam style' dansen. Ik ben eens benieuwd ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten