donderdag 5 december 2013

Fotoronde en een hele lange slinger.

Enthousiaste gezichtjes vanmorgen toen ze zagen dat de Sint al een keertje was langs geweest. Er zaten lekkere koekjes en guimauves in hun schoentjes.



Kapitein Jasmijn en weervrouw Jade brachten eerst de kalenders in orde en dan was het woord aan Anna-Elisah. Zij had een foto bij van haar en haar broertje. Ze vertelde wat ze aan het doen waren op de foto en ze beantwoorde de vraagjes van de andere kleuters. Goed gedaan Anna-Elisah!!




Dan zijn we meteen in actie geschoten want vandaag is de laatste dag om onze versiering af te werken want morgen krijgen we hoog bezoek.





Na de speeltijd hebben we een toonmoment gedaan. Iedereen die zijn knijper had gezet mocht iets vertellen of tonen.











Dan nog even verder werken en dan was het boterhammen tijd. We hebben ondertussen naar de DVD van Thieme gekeken.
Namiddag was Else-Lise in de klas. Ook zij heeft meegeholpen om de werkjes af te krijgen. Toen onze slinger af was zijn we in de gang eens gaan kijken hoe lang dat hij was. Was hij nu zo lang als de gang, korter of even lang? Even testen. Hij was korter dan de gang maar niet veel korter. En we kunnen wel zeggen dat er heel veel vlaggetjes aan hangen.










We hebben ook nog ons dansje geoefend. Hoe spannend, morgen mogen we het voor de Sint doen!!!! Ik hoop dat niemand zenuwachtig is en goed slaapt vannacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten