donderdag 14 november 2013

Kapsters en kappers en de expo'mijn allermooiste speelgoed '

Je kon het meteen al raden als je door onze gang liep vanmorgen: de geur van haarlak verraadde alles. Vandaag waren er veel leerling kapsters en kappers op onze school en het 2e lesuurtje mocht onze klas gaan. Maar eerst toonde Ynse welke boeken ze had meegebracht en vertelde ze er wat uit. Dan naar de eetzaal. Iedereen had zijn wensen qua haarstijl op een papiertje staan en de studenten begonnen er meteen aan. Het ene kapsel vroeg al wat meer werk dan het andere . maar de resultaten waren mooi!!







































Na de speeltijd deed kapitein Nando zijn taak en liet iedereen die zijn knijper gezet had aan het woord.
















Dan hebben ze nog heel even kunnen spelen en een tekening van de kapper ingekleurd. Dan was het tijd om te eten want namiddag gaan we naar de expo.


Namiddag zijn we dan naar de bieb gereden . Eerst werd er ons wat uitgelegd over hoe het speelgoed er vroeger uitzag en mochten we naar het verhaal van Teddybeer luisteren. Dan zijn we naar de tentoonstelling gaan kijken , maar het was ook een doe-tentoonstelling. Na het kijken mochten de kinderen om de muziek ook bv een pinguin of auto uitbeelden. Dan nog een tekening inkleuren en er speelgoed bij tekenen en als laatste mochten ze nog een boekje lezen. Een heel tof uurtje in de bieb dus.























Else-Lisa begeleide de kinderen terug naar school en was het laatste uurtje in de klas omdat ik collegagroepen had in Hasselt. De dag werd afgesloten met een haarmodeshow van de ganse school. Foto's kan je op de andere blogs zien.
Ik wil alle mama's en oma's bedanken die vandaag gereden hebben. Een dikke zoen X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten