dinsdag 5 november 2013

Boekenronde en klassenraad.

Lucas had niet 1 boek bij maar verschillende. Eerst vertelde hij uit zijn dino boek. Hij riep wel de hulp in van onze dinokenner in de klas. Hij vroeg aan Jens hoe de dino's noemen. Zelf wist hij te vertellen hoe de dino's zijn uitgestorven en dat je nu nog steeds de skeletten kan zien. Hij had ook nog boekjes bij over verschillende thema's: kleuren, vormen, tellen , enz.


Na de speeltijd hebben we nog een toonronde gehouden.Er was vandaag iets grappigs bij: een scheetkussen. Er werden dus heel veel grapjes uitgehaald in de klas vandaag ;-)









Net voor de middag was er weer een turnuurtje met Else-Lise.Namiddag hebben we klassenraad gehad. Deze week gaan we er op letten dat we lief en vriendelijk zijn voor iedereen en dat we complimentjes gaan geven aan iedereen.
Dan hebben ze nog wat verder gewerkt en gespeeld.



Mekaar helpen: Emre kon zijn kiwi niet uitlepelen en Lucas heeft hem geholpen ;-)


Tijdens de afsluitronde hebben we nog een spelletje gedaan, eigenlijk 2 spelletjes ineen: een fluisterspel en een woorddeel-klap-spel.Een hele mond vol he !! De kleuters moesten hun naam al fluisterend zeggen en tegelijkertijd de woorddeeltjes van hun naam klappen bv Yan-ni-na( 3 keer klappen). Dat gaat al prima zeg. 
Kijken jullie ook even op het prikbord? Er hangen 2 bladen op ivm hulp voor tijdens het zwemmen en rijden naar de bib . Alvast bedankt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten