vrijdag 4 oktober 2013

Werelddierendag en hiep hiep hoera voor Karell.

Wat een leuk zicht vanmorgen op de speelplaats. Zo veel lieve en leuke dieren die op bezoek kwamen. In onze klas hadden we ook enkele dieren op bezoek: Sandy de hond van Jens, Montana alias peutie de hond van Emani, een kip van Ynse en thieme, Simba de kat van Ilyana en tsjieptsjiep alias Elio de kanarie van Mika.Iedereen was fier op zijn diertje en wist er wel wat over te vertellen.











Dan hebben we voor de jarige Karell getekend.


Na de speeltijd hebben de kindjes die een foto bij hadden van hun huisdier, of iets anders over dieren , mogen vertellen. Wat hebben we lang naar mekaar geluisterd!!! Zoveel interessante dingen zeg.














Namiddag hebben we aan onze vrije teksten gewerkt. Het moest vandaag wel in het teken van werelddierendag staan. Er zaten hele leuke maar ook gekke dingen bij.

Lucas had buiten een echt kampvuur gemaakt. En dat moest hij ook even tonen. Knap gedaan man.
Dan hebben we Karell gevierd. Eerst trakteerde ze ons op lekkere cake en dan hebben we haar even in de spotlights gezet. Ze mocht ook een geschenkje kiezen, kreeg een tekeningenboekje en onze eerste zelf gemaakte verjaardagskaart. Nadien hebben we in de zaal ook voor alle jarige van september gezongen.









Ik wil iedereen van mijn patatjes ook nog eens bedanken voor de leuke attenties voor dag van de leerkracht. Dankjulliewel allemaal en een dikke zoen, mmmwwwwwaaahhhh X.


Fijn verlengd weekend allemaal !!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten