maandag 14 oktober 2013

Heksen en andere leuke griezels.

Weerman Thieme tekende het weer, kapitein Jasmijn liet de kinderen aan het woord en dan was het tijd om een beetje nieuwsgierig te zijn want wat zat er allemaal in die doos en zakken ?
Heel wat halloween spullen . De klas werd meteen al aangekleed en de poppenhoek is nu een halloween verkleedhoek geworden. Kan jij raden wie er achter de maskers zit ? ;-)










Na de speeltijd hebben we een spel gespeeld. Het heksenhoedspel. Er lagen 5 voorwerpen onder de hoed. Dan wordt er 1,2,3,4 of 5 voorwerpen weggenomen en moeten de kleuters raden welk voorwerp er weg is. Dat hebben ze prima gedaan en ik kon niemand foppen.












Namiddag hebben ze nog wat gekleurd en hebben we een schaduwenblaadje gemaakt. De kleuters moesten raden welk dier achter de pompoen verstopt zit. Niet gemakkelijk omdat het schaduwen zijn. Maar iedereen had het zonder foutjes gevonden.















Als afsluiter heb ik voorgelezen uit het boekje: toverhotel.
Morgen mag Anna-Elisah een boekje meebrengen voor de boekenronde.
Jullie kleuter heeft een kruisje op zijn/haar hand. Geven jullie een schoendoos mee om te knutselen? We gaan een kijkdoos maken. Het mag een grote of kleine zijn ( niet van dameslaarzen hé ;-)  )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten