vrijdag 11 oktober 2013

Jens 4 jaar en go rode duivels.

Vrijdag dus tijd voor de actuaronde, tijd voor Karrewiet. We zagen het overlijden van Martens, het speelgoed van het jaar , maar vooral de rode duivels waren het gespreksonderwerp. Jens wist ons te vertellen dat het allemaal supporters waren die de rode duivels uitwuifden. Wat doen supporters allemaal ? Juichen, klappen , roepen. Daarom hebben we besloten om vanavond ook te supporteren en hebben we een supporterhoedje gemaakt.





Na de speeltijd hebben ze geturnd met Anouk. Een uurtje vroeger dan normaal. Na het turnen hebben we getekend voor Jens. Hij verjaarde gisteren maar vandaag vieren we hem.



Namiddag hebben we nog een toonmoment gedaan. Jens had een auto bij en die kon heel kwaad kijken. Kunnen onze kleuters dat ook? Kijk maar eens !








Toen kwamen de mama en papa van Jens binnen en trakteerde Jens op lekkere cupcakes en fruitsap. Wat hebben ze gesmuld. Jens had ook nog een super leuk klaskado bij: een opzoekboek over dieren voor onze onderzoekjes. Bedankt Jens!!!






Dan hebben ze nog even gespeeld in de hoekjes. Lucas is zelfs al in de ban van halloween en knutselde alvast een spook. Knap gedaan.

Dan hebben we de jarige geroepen en gezongen, vuurwerk gemaakt, kusjes geblazen, het boekje bekeken, een kaartje gegeven en een klein kadootje gegeven. Jens, nog een dikke zoen voor je verjaardag x.





Fijn weekend allemaal en tot maandag !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten