donderdag 12 september 2013

Wij zoeken de schat.

De dag startte met een fotoronde. Ata mocht een foto meebrengen en hij had er eentje bij waar hij samen met zijn papa op stond in de Efteling. Hij vertelde ons wat hij daar allemaal gezien had.

Na de fotoronde heeft Anna-Elisah Snuffie eten gegeven en hebben we in de hoekjes gespeeld.






Na de speeltijd hebben we een toonronde gedaan. Kapitein Ata liet de kinderen aan het woord die iets wilden tonen. Goed gedaan kapitein want dit was zijn eerste keer.Er waren vandaag ook enkele piratenspullen en die kwamen goed van pas.









Dan heb ik uit het boekje van Jade voor gelezen. Piet en zijn kompanen moesten op zoek naar de schat , en dit adhv een schatkaart.
Dan nog wat in de hoeken spelen en kijken en luisteren naar liedjes van Piet piraat.





Namiddag was het dan zo ver, de kleuters keken er enorm naar uit: wij gingen ook op zoek naar een schat. Anouk had een schatkaart bij maar er ontbraken enkele delen en daar moesten de kleuters naar op zoek vooraleer ze de schat konden vinden . Kijk maar eens waar ze overal naar toe moesten gaan om te zoeken.


















De schat moest ergens bij de fietsen zijn dus snel naar buiten en Lucas heeft hem als eerste gevonden. Er lag echt goud in de kist, een leuke kleurplaat en een echt piratendiploma!!! Jaja , jullie kapoenen zijn echte piraten want zij weten adhv een kaart de weg en schat te vinden.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten