maandag 9 september 2013

Hoedje van papier.

Vanmorgen een leuk weerzien met Nando. Hij was nog een weekje op vakantie geweest maar we zijn blij dat hij terug is. 

Vanmorgen een praatronde. Onze tafel lag weer vol met allerlei spullen. Daarom gaan we namiddag verder met de praatronde.







Na de praatronde hebben we wat gewerkt aan onze verjaardagskalender. Elke kleuter heeft zijn eigen hoedje van papier gevouwen volgens een stappenplan. Wat knap zeg, iedereen had een leuk hoedje gemaakt. Nadien hebben we dan ook het liedje van ' hoedje van papier ' gezongen. 

















Namiddag hebben we onze praatronde verder gezet en hebben ze hun hoedje verder versierd. Dan alles opgehangen en nu weten we wie de volgende aan de beurt is. Kaat is afgelopen weekend verjaard dus bij haar foto hebben we al een 4 geschreven. Zo weten we dat zij al verjaard is dit schooljaar.





Denken jullie ook nog aan de info-avond morgen? Jullie zijn welkom om 16u .
Het is ook week van de sport. Woensdag mag jullie kleuter dan in sport outfit naar school komen. Doe je kleren van je sportclub maar aan , dus voetbal je , ga je naar ballet of de dansschool, tennis je,... toon het ons dan maar in de klas.Ben je nog niet bij een sportclub, trek dan maar je leuke sportkleren aan!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten