donderdag 5 september 2013

Bibtruck en fotoronde.

Vandaag voor de eerste keer terug naar de bibtruck. Jo en kikker legden ons nog eens uit waar we moeten op letten als we boekjes lenen uit de bibtruck.
Iedereen wist nog goed hoe het moest en gingen op zoek naar een leuk boek.











Na de speeltijd was het tijd voor de fotoronde. Emani had een leuke vakantiefoto bij en vertelde waar ze op vakantie was geweest. Het zag er heel leuk uit dat grote zwembad.
Dan hebben ze hun zakjes voor hun werkjes verder afgewerkt.





Enkele jongens van de 3e graad zijn even in onze klas geweest. Zij vinden het jammer dat ze steeds alles moeten opruimen op de speelplaats na de lange speeltijd. De kleuters moeten zelf hun fietsen en speelgoed op de juiste plaats zetten en dat hebben ze de jongens beloofd dus gaan we dat extra in de gaten houden.

Namiddag liep de temperatuur hoog op in de klas. De kleuters mochten tonen wat ze hadden meegebracht maar al snel wilden ze alleen maar drinken :-). We hebben de watertafel dan maar gevuld en speelden in de hoekjes. Op donderdag namiddag is Anouk ook in onze klas voor extra ondersteuning. Zij had allerlei wortels mee die de kleuters mochten rangschikken van klein naar groot.











Na het eten was het echt veel te warm in de klas en zijn we in de speelzaal zakdoekleggen gaan spelen. En dan was ons dagje al weer om.
Morgen gaan de kleuters weer een uurtje turnen met Anouk .
Denken jullie ook nog aan de papieren die jullie moesten handtekenen ivm het schoolreglement, het publiceren van beeldmateriaal? En aan turnpantoffels, pantoffels en laarsjes? Alvast bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten