zaterdag 21 september 2013

Anna-Elisah en Mika 4 jaar.

We hadden vrijdag morgen afgesproken op de parking aan Bosdel om samen te 'strappen' naar school. Bijna de ganse school was daar en onder politiebegeleiding vertrokken we samen al wandelend naar school. Onderweg werd het straplied al gezongen. Voor meer foto's kan je kijken op de website van onze school.










Op school hebben we samen nog het straplied gezongen.
Dan was het tijd om iets te eten want van al dat wandelen hadden ze reuzehonger. Ze werden vandaag getrakteerd door Anna-Elisah want zij werd vrijdag 4 jaar. En wat waren die wafels lekker!!! Dankjewel mama Ingrid.



Na de speeltijd heeft kapitein Yannina de kalenders in orde gebracht en gevraagd hoe we ons voelen vandaag.Dan was het tijd voor de actua-ronde en nadien 1-2-3 hup een lesje turnen. Wat ze daar gedaan hebben kan je zien op de blog van Anouk.

Na de turnles konden de kleuters hun neus volgen naar de eetzaal want onze pompoensoep was warm en dat kon je in de gangen al lekker ruiken. En wat hebben ze gegeten !!!! Soppen met die boterhammen in de soep hmmmmmm.











Namiddag hebben we getekend voor Ann-Elisah, naar Aya gekeken, Aya verder geprikt, wat spelen in de hoekjes en dan was het al tijd om op te ruimen.


Als afsluiter hebben we A-E nog even in de bloemetjes gezet. We hebben gezongen, verjaardagszoenen naar haar geblazen en ons vuurwerk mocht niet ontbreken!!! Gelukkige verjaardag nog aan Anna-Elisah en ook Mika !!!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten