vrijdag 1 maart 2013

Complimentendag !!

De dag begonnen met een praatronde en vandaag had bijna iedereen in om iets te vertellen. Jade was de kapitein en liet iedereen aan beurt komen .

Toen zijn we allemaal gras gaan knippen voor ons konijnendoosje. En wat kunnen ze dat al flink. Ze hebben het gras op een rolletje geplakt en toen was ons knustelwerkje af.



Na de speeltijd hebben ze getekend in hun vrije teksten boek. Jade en Ilyana hebben een onderzoekje gedaan: ' Wat maken ze allemaal van melk? ' En het antwoord hebben ze gevonden in een boekje. Ze hebben er dan een kopie van gemaakt, uitgeknipt en op ons onderzoeksblad geplakt. Prima meisjes!!!




We hebben ook nog geoefend in de klas voor een dansje voor het vrij podium.

Na het middag eten zijn we Kristien en Wesley een complimentje gaan geven omdat ze onze klas zo netjes poetsen.Het is dan ook complimentendag !!!


Maar de kleuters heb ook nog een complimentenkaartje gemaakt en dat gaan ze dan aan iemand geven, mama, papa, oma, ... waarvan ze vinden dat die een complimentje verdient.


Als afsluiting zijn we gaan dansen en zingen in de zaal voor de jarigen van de maand februari.



Maar toen werd Lucas plots onwel, zo erg dat we de ambulance hebben gebeld. Het was even schrikken maar Lucas stelde het goed toen ik het ziekenhuis verliet. Hij was bij zijn mama en papa en in de goede handen van de dokters. Ik hoop dat hij snel weer helemaal beter is en dat het niet te erg is. 
Zijn mama houdt me op de hoogte maar ik hoop hem maandag op school terug te zien.
Dikke snel-weer-beter-zoen Lucas!!!!! X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten