dinsdag 26 maart 2013

Boekenronde en paashaas op wiel.

Oef, vandaag wat meer kleuters in de klas. Jade mocht vandaag een lievelingsboek meebrengen, maar ze heeft ons verwend met 2 boeken : een zoekboek en een leesboek.
Ze heeft ons verteld uit de 2 boekjes !!




Nadien zijn we gaan spelen in de hoeken en hebben ze een paashaas op wiel gemaakt. Alles mooi inkleuren , een splitpen erin en draaien maar. Ze hebben ook nog gespeeld met de spullen die ze hebben meegebracht en Emre en Mika voerden heuse telefoongesprekken met oma, mama, papa, .... . De tekenborden zijn ook uit de kast gehaald en daar konden ze vrijuit op tekenen en weer wissen.We hebben de voormiddag afgesloten met het voorlezen uit het boek van Jade: Maya: opgepast voor de beer.










Ze hebben pas in de namiddag turnen gehad samen met de kleuters van Ann omdat Anouk in de voormiddag in de andere school moest zijn.
Zo was het maar een hele korte namiddag in de klas. We hebben nog even gespeeld, gegeten , ons versje nog geoefend en een afsluitronde gedaan. Daaruit kwam de vraag wie de grootste is van de klas. Dat gaan we morgen eens onderzoeken. Eens kijken hoe we dat gaan doen :-)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten