vrijdag 15 maart 2013

Vierkant, ramen.

Onze laatste dag om iets mee te brengen ivm vormen. Vandaag was het tijd om vierkantige voorwerpen mee te brengen.







Na het tonen van de voorwerpen hebben we een praatronde gedaan. Vandaag was Emre de kapitein en mocht hij aanduiden wie er iets mocht vertellen.
Dan zijn de kleuters in de hoekjes gaan spelen of hebben ze wat gewerkt. Vandaag mochten ze 9 vierkanten inkleuren , maar dat mocht niet zo maar, elk vierkant moest een andere kleur hebben.





Na de speeltijd was het tijd voor de vrije teksten en nog verder kleuren en spelen in de hoeken.




De kleuters van Kristie zijn ook in onze klas geweest. ze hebben naar Karrewiet gekeken en daar vertelden ze dat fluohesjes volledig dicht moeten zijn, dus ook de zijkanten en er moeten brede reflecterende strepen op zitten. Vincent heeft dus geen goed hesje aan en Sinja wel.

Namiddag zijn wij dan op ons beurt naar de klas van Kristie gegaan om eens te vertellen wat we deze week allemaal geleerd en gedaan hadden rond vormen.



Verder hebben ze nog verder gewerkt aan hun vrije teksten en hebben we ons vormenboekje nog besproken en uitgedeeld in de afsluitronde.





Lucas had vandaag nog zelfgeverfde eitjes bij en nu vroegen we ons af welke dieren eieren leggen. Maandag eens op onderzoek gaan.
Fijn weekend allemaal !!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten