dinsdag 19 maart 2013

Een vreemd boek.

Vandaag weer heel wat spullen meegebracht . Jade had zelfs een pop bij die Kaat noemt, net zoals onze Kaat. En Yannina had ook een handpop bij die piepte. Chiara had een leuke beer bij die kon zingen en praten, Mika had een echte kettingzaag bij :-) .





Dan was het tijd voor de boekenronde. Nando mocht vandaag een boek meebrengen. Hij had het boek : Heen en weer naar de stad bij. Een vreemd boek, want je kon het zelfs op zijn kop lezen. Hoe gek is dat. Op elke plaat moesten we Otto en zijn papa zoeken. 



Dan zijn we begonnen aan onze kuikens. De kleuters mochten snippers plakken op de kuikens. Die moesten ze eerst scheuren. Zo werden het pluizige kuikens. 



Ook hebben we van Pamela, de mama van  Mika , nog leuke spullen gekregen voor de poppenhoek. OOOOhhhhh wat waren vooral de meisjes super blij. Bedankt!
Na de speeltijd was het turntijd , en wat ze daar gedaan hebben kan je op Anouk haar blog lezen.
De kleuters hebben ook nog in de hoeken gespeeld. Met het werkmateriaal, met de nieuwe spullen in de poppenhoek, een kaartenspel gespeeld, gepuzzeld, dokter gespeeld, en gekleurd.









Tijdens de afsluitronde hebben we nog eens naar onze trostomaatjes gekeken. ze groeien super goed en Emre heeft ze nog eens water gegeven.

Morgen vieren we eindelijk de verjaardag van Jasmijn. Daarom mag zij morgen een lievelings CD meebrengen, dan kunnen we daar morgen op dansen.
Ook hebben we nog eens in het kort verteld over Nando zijn boek en zijn we zelf ook eens op onze' kop' gaan staan !!! ;-)

Denken jullie ook nog even aan het geld van de foto's? Of de foto's zelf terug geven. Er waren wel enkele kleuters afwezig die dag , maar als jullie toch een klasfoto willen , kan dat. Laat maar iets weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten