zondag 10 maart 2013

Muziek maken en vormen.

We zijn de dag weer begonnen met te tonen wat de kleuters allemaal hebben meegebracht. Yannina knuffels, Jade een coole zonnebril en Ilyana muis.


Toen was het tijd voor de praatronde en Mika was vandaag de kapitein.
Daarna was het tijd om wat in de hoeken te spelen en een koekje te eten. Na de speeltijd zijn we samen buiten geweest en hebben we Snuffie zijn kooi zuiver gemaakt. In de klas hebben de kleuters geholpen om nieuwe houtschafers in de kooi te doen. Wat kunnen ze al allemaal flink meehelpen.





We hebben ook nog een kleuterorkest gespeeld. Alle kleuters mochten muziek maken maar moesten goed kijken naar de dirigent. Als de hand omhoog was mochten ze muziek maken, als de hand weg was mochten ze geen muziek maken. Nadien zijn we nog op zoek gegaan naar dingen in de klas waarmee we muziek kunnen maken: de bankjes, de grond, ons hoofd, onze buik, de tafels, ...







Namiddag hebben we vormen benoemd: een rechthoek, een vierkant, een driehoek en cirkel. Dan mocht iedereen met gesloten ogen een klein blokje nemen, de vorm benoemen en bij de juiste grote vorm leggen.










We zijn de dag geƫindigd met een afsluitronde. Daar hebben we nog wat verteld over de workshops die de kinderen gingen doen .
De dag is geƫindigd met een leuke avond vol workshops en vrij podium en een groot applaus voor iedereen die heeft meegedaan, wat een talenten in onze school!!! Kijk alvast naar onze nieuwe website van school om al enkele foto's te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten