donderdag 7 maart 2013

Een spin die weeft een web.

Yannina had vandaag leuke beertjes bij en Lucas een grote spin. Dus vandaag hebben we heel wat dingen rond spinnen gedaan.


Maar het was ook fotoronde en Ilyana had wel een heel speciale foto bij: de echo van haar baby broertje of zusje. We hebben er een kopie van genomen en in ons boek geplakt. We tellen allemaal mee af.


Toen was het tijd voor de schoolfotograaf. Eerst allemaal alleen op de foto en toen een klasfoto. Jammer dat niet iedereen erop staat.
Toen hebben we een beetje aan schrijfmotoriek gedaan: we hebben allemaal een spinnenweb getekend.



De kleuters hebben ook nog geturnd en we hebben een versje over een spinnetje geleerd. Ook hebben de meisjes zich verkleed met de nieuwe spullen.
En Snuffie werd weer verwend door Ilyana met een lekkere wortel.
Namiddag hebben we nog naar een filmpje gekeken over een spin die een web maakte en hebben we zelf een spin geknutseld om in ons web te plakken. We hebben de poten heel goed geteld zodat we zeker wisten hoeveel poten we aan elke kant moesten plakken. Die poten hebben we allemaal zelf uitgeknipt.




Op het einde van de dag hebben we allemaal samen met de andere kleuters op het podium gestaan om te oefenen voor ons dansje.


1 opmerking: