donderdag 15 mei 2014

Onze moestuin.

Het eerste wat we vandaag gedaan hebben is naar de bibtruck gaan. Voor de laatste keer dit jaar hebben we boekjes geleend.Dan de kalenders in orde brengen en het was al tijd om wat te werken en te spelen.















Na de speeltijd de praatronde. Karell toonde ook hoe ze thuis geknutseld had. En Lander had slecht nieuws: ze hadden ingebroken in het postkantoor bij zijn thuis en nu had de bank geen geld meer. Hij vertelde dat hij wat centjes van zijn spaarpot ging brengen naar de post. Lief hé ?
















Namiddag zijn we bijna niet in de klas geweest want wij zijn naar ons moestuintje geweest. Eerst hebben we eens naar de bakken van de andere klassen gekeken en gezegd welk fruit/groente erin stond. Dan hebben we 4 van onze pompoenplantjes geplant en goed water gegeven. We zijn ook aan ons tweede insectenhotel begonnen. We kregen van de ouders van Rebecca uit KO3 een oude duivenmand. Die hebben we aan de draad vastgemaakt. De kleuters hebben alvast dennenappels gezocht en erin gedaan. Dus nu nog wat hooi en stro , dus heb je nog wat, breng het gerust weer mee. Ook kleine dennenappels zijn welkom. De opening van de mand is niet zo groot , dus grote dennenappels krijgen we er niet in.































Dan kwamen Luca en Kyana van het 1e lj vragen of ze een verhaaltje mochten voorlezen aan ons, en amai, wat kunnen zij super goed voorlezen!!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten