dinsdag 13 mei 2014

Karrewiet en smartgames

Omdat ze vrijdag weer komen voorlezen hebben we vanmorgen Karrewiet bekeken. Een vraag / opmerking die ik van bijna iedereen kreeg: die vrouw met die baard: of die man verkleed als vrouw ? Ja leg het dan maar uit he ? ;-) ( Eurosong).
Nadien werd er gewerkt aan de dino's en ook smartgames zijn precies in trek dus ben ik bij Kristie eens langs geweest om daar wat spelletjes te gaan vragen.











Na de speeltijd een toon- en vertelmoment , en daar kwam een vraagje over de maan naar boven: wie/ wat woont er op de maan ? Een onderzoekje voor morgen.Dan was het weer turnen geblazen met Anouk.







Namiddag was het tijd voor een klassenraad, Lucas heeft samen met Thieme zijn watermeloenpitten gezaaid en nu hopen dat ze ook uitkomen. Er werd verder met de smartgames gespeeld en Lucas toonde dat hij er een kei in is. Steven-Paul vind het ook heel leuk en anderen zijn er ook al mee bezig , dus wie er thuis nog heeft liggen en die we eens mogen lenen in de klas, laat maar komen :-)
















Als afsluiter werd er een klein presentje uitgedeeld aan enkele kleuters die een volle dikke duimenkaart  gehaald hebben en heb ik uit een interactief boekje van Ilyana voor gelezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten