donderdag 8 mei 2014

Fotoronde en groeit er een kristal in de klas ?

Emani had 2 foto's bij: eentje met haar mama en papa en vrienden , en eentje met haar noenoe op vakantie. Het was ergens in Italiƫ en Nando en Lucas wisten ons te vertellen dat het 'de gouden zee' was in het Italiaans.Dan heeft Nado nog wat aan zijn kadootjes gewerkt, hebben we het liedje voor hem gezongen , werd er weer vlijtig aan de tafels gewerkt en gespeeld.












Na de speeltijd mocht iedereen kort iets vertellen of laten zien. Lander had zelfs een miniplantje bij en vertelde dat het een zonnebloem was. Ze had dringend wat water nodig zei hij en hij heeft dan onze pompoenen ook maar water gegeven. Ilyana had een potje bij om zelf kristallen te maken. We waren heel benieuwd en keken eens wat we moesten doen. Omdat we kokend water nodig hadden zijn we alles in het lerarenlokaal gaan doen. Het is nu wel spannend want we moeten 48 uren wachten, dus gaan we het pas maandag te zien krijgen.


















Namiddag werd er vooral aan vrije teksten gewerkt. Ook kralen rijgen was enorm in trek. Morgen brengt Anouk de ontdekdoos mee van electriciteit, komen Lotte en Jolie voorlezen, dus er staan ons morgen ook leuke dingen te wachten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten