maandag 26 mei 2014

Archeologen in de klas en schrijfpatronen.

Kapitein Jade en weervrouw Jasmijn brachten de kalenders in orde en dan werden de knijpers genomen. Maar de tijd was snel om vandaag. Lander had wel net verteld dat hij een kalksteen bij had waar dino botten in zaten die hij eruit moet halen met een beitel en hamer. Hij ging samen met Lucas meteen aan het werk en ze zijn al bijna de hele dag bezig geweest en nog geen enkel bot was los gekomen.










Na de speeltijd zijn we weer naar buiten getrokken: Snuffie zijn hok moest zuiver gemaakt worden, de planten moesten verzorgd worden en eens kijken hoe alles groeit en bloeit in de tuin. En ja ook onze radijsjes komen stilaan uit. Ook in de klas zijn er nog zaadjes uitgekomen: die van de pitjes van Lander ( cavaillon meloen).








Verder werd er vandaag nog veel aan vrije teksten gewerkt en werden er heel wat schrijfpatronen 'geschreven'. Veel gewerkt rond schrijven dus!!!












Namiddag nog praatronde, met Anouk een kindtekening maken , schrijfpatronen, vrije teksten en nog wat spelen in de hoekjes.













Morgen mag Yannina een boek voor de boekenronde mee brengen.
In de boekentas zat vandaag een briefje voor de opvang tijdens de vakantie. Enkel de klasoudsten hebben dat mee gekregen.
Oop het prikbord hangt nog een oproep van Snuffie: hij zoekt nog een slaapplaats voor donderdag tot maandag. Je mag je naam invullen als hij mag komen logeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten