vrijdag 16 mei 2014

Dinowerkboekje en plantjes verzorgen.

Normaal zouden 2 lln van de 2e graad komen voorlezen maar er is jammer genoeg iets tussen gekomen, dus hebben we maar een praatronde gedaan, want Karrewiet hebben we dinsdag al gezien. Na de ronde lagen er dinowerkboekjes op de tafel en wie zin had kon er in werken. Er waren opdrachten bij zoals een oplossing zoeken voor een probleem en dat tekenen, evenveel blokjes kleuren als er dino-eieren zijn, het juiste ei , bij de juiste mama dino en zoek dezelfde botten van een dino skelet. Van alles wat.











Na de speeltijd nam kapitein Thieme nog wat knijpers en dan was het al weer tijd voor een tweede keer turnen deze week.
Namiddag zijn we meteen al weer naar buiten gegaan. Thieme en Ynse hadden al dennenappels bij dus die moesten in het tweede hotel. En onze plantjes moesten water hebben, zeker omdat het mooi weer wordt dit weekend. Maar ook de plantjes in onze klas. 
Dan heb ik het verhaal van K3 verder verteld. We weten nu eindelijk hoe de tovenaar zonder naam noemt, nl Hatsjie. Nog even wat werken en spelen en het was al weer tijd om af te sluiten. Diegene die in het werkboekje gewerkt hadden legden nog eens uit wat ze gedaan hadden en of het moeilijk was. Fijn weekend iedereen.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten