dinsdag 11 februari 2014

Speciale boekenronde en werken aan een verrassing.

Deze morgen had Emre een boek over walking with dinosaurs bij en vertelde welke dino's hij heel leuk vond. En dan werd de boekenronde nog wat specialer, omdat Emre zijn zus Merve en Elif een prentenboek kwamen voorlezen. En wat hebben die meiden dat super goed gedaan!!!!!




Dan zijn we meteen beginnen te werken en eerst moesten ze allemaal nog eens een puzzel maken. Als het te moeilijk was konden ze mekaar helpen.






Er werd ook aan een verrassing gewerkt, maar dat verklappen we nog niet helemaal.








Na de speeltijd hebben we een praatronde gedaan, Mika bracht de weerkalender in orde en Lina de rest. Dan mocht iedereen tonen wat ze meegebracht hadden.


Dan was het tijd om de beentjes te strekken in de turnzaal.
de namiddag startte met een klassenraad. we hebben het nieuw beloningssysteem besproken voor het opruimen. Iedereen koos zijn eigen dikke duimen kaart. Er werd ook nog aan de verrassing verder gewerkt en het was al weer tijd om op te ruimen.
Tijdens de afsluiter wilden ze nog wat vertellen over de dag en hebben we ons liedje nog eens geoefend.






Niet vergeten: MORGEN WOE 12-02 IS ER GEEN SCHOOL VOOR DE KINDEREN!!!!!!
Heeft er thuis iemand nog een oude wekker of klok met wijzers liggen die je niet gebruikt ? Onze wekker is stukgevallen en nu hebben we een nieuwe nodig voor de kapitein om de tijd in het oog te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten