zaterdag 22 februari 2014

Schoolfotograaf en de week tegen pesten.

Wat zag iedereen er netjes uit gisteren morgen. De borstels werden zelfs meegenomen naar de klas en de meisjes bleven zich optutten tot de fotograaf er was. Eerst even Karrewiet kijken. Wij waren al snel aan de beurt. Als echte fotomodellen stonden ze voor de lens en haalden ze hun mooiste glimlach boven. Dan ook nog even naar buiten voor een leuke klasfoto.





Na de speeltijd was het dan tijd voor een praatronde, en er was vandaag ook bezoek in de klas . Lander kwam eens een dagje meedoen in onze klas. Hij wilde ons klasje beter leren kennen.
Om half 12 maakten ze zich dan klaar om te gaan turnen met Lien.

Namiddag hebben we de ateliers van vorige week besproken: waren ze leuk of niet, gemakkelijk of moeilijk. Conclusie was toch dat iedereen het wel leuk gevonden had. Dan moesten enkele kleuters nog een vrije tekst maken want het was vrijdag , dus iedereen moest er eentje 'geschreven' hebben. Er werd ook nog fijn samen gespeeld.










Als afsluiter zijn we naar de eetzaal gegaan, waar iedereen van de school bijeen kwam om de move tegen pesten in te oefenen. Gisteren startte nl de week tegen pesten en ook wij doen daar aan mee. Onder leiding van enkele leerlingen , dansten we samen op het lied. Elke dag gaan we deze dans herhalen zodat we hem tegen vrijdag heel goed kennen en uit volle borst kunnen meezingen.





Vergeet niet dat we maandag gaan zwemmen. Dus iedereen zijn zwemzak mee en we vertrekken om 13u met de bus.
Fijn weekend allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten