maandag 24 februari 2014

Knutselen voor carnaval en zwemmen.

Een hele korte praatronde want het duurde even voor we in de kring zaten. Iedereen wilde meteen zijn zwemzak tonen en wat er in zat .Dan zijn we gaan werken in de hoekjes. Ook de move tegen pesten werd opgezet om de danspasjes en het lied te oefenen. Beetje bij beetje toonde het filmpje de danspasjes.






Na de speeltijd werd er weer verteld en getoond. Yannina, Kaat en Jasmijn hebben dit weekend opgetreden met hun balletschool. Het werd in  kleuren en geuren verteld en getoond. Nadien dansten ze nog voor ons en leerden ze het zelfs de anderen aan. Er is een filmpje van . 















Dan zijn we ook begonnen aan het knutselen voor de carnavalstoet van aanstaande vrijdag. We gaan dus verkleed als skiƫrs van de olympische spelen en verven daarom skilatten die we op onze rug dragen.




Namiddag zijn we dan weer gaan zwemmen. Omdat het groot zwembad leeg was hebben we geprofiteerd en zijn we langer in het 'diep' gaan zwemmen. Daar konden ze de beenbewegingen beter oefenen. Ik had heel wat foto's gemaakt maar er is blijkbaar iets mis gelopen en ik kan maar een paar foto's openen of afhalen, jammer, want je kon goed zien hoe flink ze het al allemaal kunnen.
















Morgen is het de beurt aan Kaat om een leuk boek mee te nemen voor de boekenronde.




1 opmerking:

  1. Dank jullie wel voor de snelle levering van de foto's die ik heb besteld via jullie website!
    For more information kindly visit:- Schoolfotograaf

    BeantwoordenVerwijderen