dinsdag 25 februari 2014

Klaskrant reporters , boekenronde en voorbereiden carnaval.

Kaat had wel een heel dik boek bij over een muis. Er stonden verschillende verhaaltjes in en Kaat vertelde dan ook welke. Ze vertelde ook welk haar lievelingsverhaal was. Wat kon ze er veel over vertellen. Goed gedaan meid.

Dan zijn we er meteen ingevlogen: er werden skilatten geverfd, er werd aan onze klaskrant gewerkt, er werd weer van alles gebouwd en gemaakt in de klas , dus druk druk druk. De reporters van dienst bekeken onze vorige klaskrant, de krant van afgelopen weekend, en zo kwamen ze weer tot allerlei dingen die in onze nieuwe klaskrant moeten komen. Het resultaat kunnen jullie vrijdag zien via deze blog of je kan er zelf even in bladeren want ze komt aan ons prikbord te hangen.















Na de speeltijd kwam er plots een klassenraad ipv namiddag. We kaarten het thema pesten eens aan en besloten om ' wat is pesten? ' in ons klassenraadboek te noteren. Conclusie, pesten hoort niet op school want je maakt iemand verdrietig en niemand van onze klas vindt het leuk om verdrietig te zijn.
Dan was het al weer tijd om jassen aan te doen en naar de turnzaal te gaan.
In de namiddag hebben we dan een praatronde gehouden. Kapitein Emani keek er naar uit om eindelijk al die knijpers eens in het bakje te kunnen doen , en het waren er heel veel vandaag.





Dan werd er weer verder gewerkt en als afsluiter zijn we de move tegen pesten weer gaan oefenen met de hele school.

De kleuters mogen deze week ook hun verkleedkleren mee naar de klas nemen zodat ze zich kunnen verkleden. Ze komen ze al in de sfeer voor aanstaande vrijdag. Ouders die mee willen gaan met de stoet zijn welkom om mee te gaan.
Dan wil ik ook nog een oproep doen: wij krijgen steentapijt in onze klas en vrijdag beginnen ze er al aan. Maar de klas moet leeg zijn, en voorlopig sta ik er nog alleen voor. Ik begin dadelijk na school dus als iemand nog kan/wil helpen, GRAAG :-)

1 opmerking:

  1. Beste schoolfotograaf. Hierbij wil ik laten weten dat ik superblij ben met de gemaakte schoolfoto van mijn dochter. Hopelijk maakt u volgend jaar weer zo een mooie foto!
    For more information kindly visit:- Schoolfotograaf

    BeantwoordenVerwijderen