dinsdag 18 februari 2014

Nieuwe spelletjes en komt er een circus aan ?

Jasmijn had een leuk verhalenboek voor droomland bij. zei vertelde welk verhaal ze het leukst vond. Het ging over Pompom die dieren geneest in het bos. Ze kwam ook nog op het idee om de binnenkant van haar boek te gebruiken om 2 dezelfde te zoeken. Daar hebben we dan een kopie van gemaakt en zo kon iedereen 2 dezelfde zoeken en ze ook in dezelfde kleur te omcirkelen.
Van Alexander van de klas van Kristie/Anouk hebben we heel wat spelletjes en puzzels gekregen voor onze klas. Daar zijn ze ook mee aan de slag gegaan.




Na de speeltijd hebben we een praatronde gedaan. En Alexander is in onze klas geweest want sommige spelletjes wisten we niet hoe het gespeeld moet worden en Alexander kwam ons de spelletjes even uitleggen. Dankjewel voor de uitleg en spelletjes.








Geblinddoekt raden wat je vast hebt.


Zoek het volgend puzzelstuk.




Nando had iets gebouwd en vertelde daar zijn vrije tekst bij.

Lien was ziek dus is er vandaag geen turnen geweest.
Namiddag zijn we gestart met de klassenraad. Lauranne kwam een pluim geven aan Karell omdat ze zo leuk hadden samen gespeeld. Lucas had een idee: hij wilde graag terug naar de binnenspeeltuin waar we vorig jaar op schoolreis zijn geweest. Misschien een idee voor de schoolreis van dit jaar. Jade wilde graag naar het circus. Toen kwamen we op het idee om op school een circus te doen, en dat wij de artiesten zouden zijn. Dus zijn we gaan mindmappen wat er allemaal bij een circus hoort en bij een optreden. Daarom doen we ook een oproep ivm circus. Wie kent er trucjes en wil ons die leren of zelf komen optreden voor ons ? Heeft er iemand een goocheldoos of idee ? We willen de zaal ook omtoveren tot een echt circus dus iemand een idee? We horen het graag :-)


Als afsluiter hebben we het verhaal van Rikki van gisteren verder verteld. Er was een verrassend einde want Rikki zijn mama kreeg niet 1 maar 2 baby's: een tweeling , een jongen en een meisje net zoals Ynse en Thieme in onze klas !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten