donderdag 22 december 2016

Iliano's fotoronde, de bibtruck en chillaxen.


Vandaag weer even met ons klein klasje en bespraken we eerst de dag van gisteren. Dan de kalenders vooraleer Iliano zijn foto's kon tonen. Ze stonden weer op stick dus konden we ze bekijken op de muur. Hij heeft met de hulp van zijn papa een hele hoge toren gebouwd, sprong op de trampoline en hij ging wandelen in het bos mat Kyra zijn hond. Weet je dat hij geen giraffen gezien heeft ? En als je hond kaka doet , dat je dat moet oprapen? En als je een stok gooit, haalt die hond dat ? Knap he. 








Dan vwt. Er werd rustig in de hoekjes gespeeld terwijl er kerstmuziek op stond. Er werd fijn meegezongen zelfs. Iliano mocht ook zijn foto's in het praatrondeboek plakken.

















Na de speeltijd moesten we naar de bibtruck. Iedereen mocht weer een boekje kiezen. In de klas hebben we de boekjes dan nog wat langer bekeken.







Tijdens vwt mochten ze een boom inkleuren en lampjes aan de slingers tekenen.













Er was vandaag een dag op wieltjes dus tijdens de speeltijden werd er fijn gereden.
Namiddag waren ze echt moe en moest er zelfs erg getroost worden. We besloten dan maar om even samen te chillaxen , maakten het ons heel comfortabel en keken naar een kerstfilmpje en Peppa big. Het was heel stil en er vielen er sommigen bijna in slaap. Het was even nodig dat rustmoment.







Tijdens het afsluiten speelden we nog een spel. Luister goed en zoek waar het geluid vandaan komt. Ook zagen we dat het nog maar 1x slapen is voor we onze pakjes mogen opendoen.

Ilkay mag morgen de muziekronde verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten