vrijdag 9 december 2016

Een goed gevulde dag.


Omdat het namiddag atelier is zijn we vandaag gestart met een lesje turnen. Noem het ochtendgymnastiek. Wil je weten wat het juist was, piep dan even op de blog van Katia.
In de klas nadien hebben we de kalenders even in orde gebracht en was het al tijd om een koekje te eten.


Na de speeltijd was er een muziekronde. Iliano had een beestige CD meegebracht. Alle liedjes gingen over dieren en zijn lievelingslied was dat van de krokodil en de olifant.








Dan vwt. We kregen bezoek van een nieuw vriendje. Jesu ( ik ken de schrijfwijze nog niet, bloos,bloos) komt maandag naar onze klas. Maar omdat hij het zo leuk vond is hij al de rest van de dag gebleven.













Namiddag was er dan atelier. We moesten een atelier schrappen omdat we te weinig hulp hadden, maar gelukkig hadden we helpende handen voor de andere 5 ateliers. Dankjewel mama's voor jullie hulp.
Alles draaide rond een kale kerstboom. We wilden er een feest van maken en daar hoorde dan kerstversiering bij, muziek, iets lekkers, een spel en een leuk verhaal. Als afsluiting vertelden of toonden we mekaar allemaal wat we gedaan hadden.














































Dan terug even naar de klas om af te sluiten. Ik denk wel dat iedereen straks heel goed gaat slapen als ik al die snoetjes zag. 
Geniet van jullie weekend en tot maandag allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten