dinsdag 20 december 2016

Een praatronde en we maken een kerstkrans.

De boekenronde werd vervangen door een praatronde. De kist lag weer vol met allerlei spullen dus we wisten wat tonen en vertellen. En wist je dat Remy al helemaal tot 10 kan tellen op zijn telraam ? Knap he!! We hebben heel veel talentjes in de klas.










Dan vwt. En ze wilden weer heel graag puzzelen. Ik ben er dan gaan bijzitten en we hebben samen gekeken wie hoeveel stuks al kan maken. We zijn goed op weg voor een 2e puzzelbrevet.







Na de speeltijd las ik een verhaal voor over Daan en op het potje gaan. Het was een verhaal met magneetjes. En het verhaal had vandaag al een 1e resultaatje ;-)

Dan vwt. Er lagen kartonnen ringen en verf op de tafel. Wie wilde kon een kerstkrans maken. Eerst even bespreken hoe we te werk moeten/kunnen gaan.





















Namiddag was er turnen met Katia, nog een klasraad en dan de kransen al afwerken want ze waren droog. Tijdens de klasraad hadden ze een idee. Ze willen eens een feestje in de klas samen met de mama's. Wie heeft er leuke ideeën ? Ze hebben zelf al enkele dingen opgesomd ;-)





Tijdens het afsluiten bespraken we de dag en vertelden we dat er morgen weer een wendag is voor de instappers in januari. Daarom is er morgen geen ontdekkoffer.
Als tutti frutti zijn er appeltjes .
Brengen de laatste ook hun kadootjes mee voor ons kerstfeestje ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten