donderdag 8 december 2016

Ayla's huisdieren en we versieren onze boom.


Na een snipperdagje waren we vandaag weer op post. Julius bracht ons praatrondeboek in orde en Ayla had een usb bij met daarop haar foto's. We bekeken ze 1 voor 1. Ze had allemaal foto's mee van haar huisdieren en het zijn er heel wat. Ze heeft 3 honden, 2 katten en 3 leguanen. Ze noemde ze allemaal met naam behalve de reptielen, die hebben geen naam. Bedankt Ayla om je vriendjes te tonen.





Dan vwt. Ik had nog een korte kerstfilm van Dribbel , en we speelden ook kerstmuziek. Zo gezellig allemaal. Aaliyah werkte nog aan haar boompje.













 Vandaag kregen we ook ons tutti frutti.

Na de speeltijd mocht de doos eindelijk van de kast. Iedereen mocht helpen om onze boom te versieren. Hij is dan ook super mooi geworden dankzij de hulp die ik gekregen heb!!







Tijdens vwt konden ze weer fijn verder spelen en luisteren naar de kerstmuziek.
Namiddag zijn we gestart met onze nieuwjaarsbrief. Na de goedkeuring zijn we alvast begonnen met het inoefenen ervan. Maar sshhhtttt we verklappen nog niks hoor.
Dan bakjestijd. Ze moesten samen met mij een oefening maken. Wat is er rond, en wat is er vierkant en kleur het in met de juiste kleur.

Met de blokken mocht er ook weer gebouwd worden. Al hebben ze vandaag zelfs gegooid met de blokken ( in de doos ;-)  ) en gezwommen tussen de blokken.








Tijdens het afsluiten las ik nog een kort verhaal voor, oefenden we onze nieuwjaarsbrief nog eens, overliepen we de dag en Iliano mag morgen voor muziek( ronde) zorgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten