woensdag 14 december 2016

Help Ayla's band is plat.

Een goed gevulde koffer met een briefje erbij.Maar eerst haalde ze er een band en pomp bij. Ayla toonde meteen hoe dat werkt en vertelde wat de bedoeling was. Met die pomp konden we een platte band oppompen en dat hebben we dan geprobeerd. En inderdaad, dat ging. Ze wist ons ook te vertellen hoe de lucht eruit ging. Alleen moesten we dan op zoek naar een dun stokje want onze vinger was te dik .







Dan het briefje en het probleem. We wisten snel dat de band van de buggy plat was en omdat we wisten hoe we een band moeten oppompen , zijn we meteen in actie geschoten. Maar oei, deze band kregen we niet opgepompt. Sorry mama en papa, maar wij kregen hem ook niet gemaakt.




Dan vwt . En met de pompjes voor de ballonnen en veertjes konden ze nog fijn spelen. Ze moesten de veertjes laten bewegen. Gaat dat ook met zwaardere dingen ? Komt er genoeg lucht uit ? Ook werkten we aan onze nieuwjaarsbrieven en mochten we stempelen.













Als tutti frutti waren het peren vandaag.


En wist je dat er al een pakje onder onze boom ligt ?

Na de speeltijd werkten we verder aan de brieven en mocht er nog wat gespeeld worden tijdens vwt.












Als afsluiter nam Katia het even over omdat ik even een paar kleutertjes van de klas moest helpen. Aaliyah mag morgen voor een foto zorgen. Tot dan.
Het 2e lj wil graag op uitstap naar het museum en verkoopt hiervoor morgen wafels, cupcakes, sleutelhangers en raamfiguren. Wie iets wil kopen mag dat morgen op een briefje schrijven en gepast geld meegeven aub.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten